lördag 26 juli 2008

Härlig tur till Danmark

Det hade vi i torsdags. Vi köpte en öresundrunt biljett. Åkte tåg till Helsingborg och tog båten över, sen tåg till Hellerup. Där tog vi oss till akvariet och tittade på massvis av fiskar i alla dess sorter. Allt från lax till exotiska fiskar. (bilder kommer). Efter det så tog vi bussen in till Rådhusplaten i Köpenhamn. Där blev det en liten tur på Stöget och en bit mat innan vi otg tåget hem via bron. Vädret var kanon, solen lyste från en klarblå himmel. Så jag fick lite mer rödfärg i facet ;)

Igår var vi bortbjudna på fest hos vänner. Där bjöds det på god mat, god drich och underbrt sällskap. Vi kom inte hem förns tre inatt =) Så dagen har varit lite seg, fast jag inte drack någon aklohol. Var ju tvungen att se till så att vi och bilen kom välbehållna hem.

Idag har vi varit och hämtat plattoc som ska läggas på uteplatsen. Där låg trätrallor innan, men dom var så ruttan att vi har tagit bort dem, innan någom kom till skada. Annars så har jag passat på att njuta av det finavärdet. Har även blivit ett dopp i poolen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vännen låter som en underbar dag och mysigt. Lite svartis på dig.
Hoppas allt bra i värmen
kram sandra