tisdag 26 augusti 2008

Ute och farit

Det är vad vi har gjort idag. Vi har varit en sväng till Ystad för att gör diverse inköp. Avslutade med att äta mat på en kinarestaurant. Det var hur gott som helst. Precis vad jag behövde just då ;) Efter det så åkte vi ner till Kåseberga för att köpa lite fisk. Inte till mig, då jag inte äter fisk. Men älsklingen och lillkisen äter det =)) När vi kommit hem så blev det en liten vila för oss båda. Sköööönt, då jag hade en dundrande huvudvärk.

Imorgon åker vi mot norra delarna av skåne, för att träffa vännen och umgås. Det blir ett besök på Biltema i Helsingborg på vägen upp, då det behövs lite saker till våran "nya" bil. Ska bli skönt att komma iväg en dag och bara få vara vi.

Igår påbörjades arbetet med att få iordning på våran uteplats. Vi ska lägga plattor där. Kan bara säga att det var huuuuuuuur jobbig som helst att få till en bra ritning på hur vi vill att det ska se ut. Vi har kommit fram till att det blir ett rutmönster av det färgade stenarna. Hoppas nu bara att det blir bra. För det tog oss över 1,5 timme att få till en ritning ;) hihihihi, svetten och tålamodet fick sitt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka!Ha det bra!